güncel haberler Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Sıra Akciğer kanserine yakalanan Bergüzar Çağlayan’dan yeni haber Burak Özçivit yedi mahiye iki canlı olan eşi Fahriye Evcen'in son halini paylaştı Özge Ulusoy babasını son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurladı Yargı zirveyi bırakmıyor!

Vekillik yeşil alanı imara haristı, yargıevi hukuksuz bularak iptal etti Çaşama, Şehircilik ve İklim Bileğalışverişikliği Bakanlığı'nın İstanbul Beykoz'da natürel sit vadiını tasar değnöbetikliğiyle imara heveslitığı kararı, İBB'nin itirazı sonucu mahkeme kapısı tarafından hukuka aykırı bulunarak iptal edildi. 21:11

İsrailli muhabir canlı yayında İngiliz taraftarın söylemiş olduği 2 kelimeyle neye uğramış olduğunı şaşırdı

Çbasamak Şehircilik ve İklim Bileğmaslahatikliği Bakanlığı aracılığıyla yapılan Sosyal Ev projesi, Çallıkışma ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Vedat âlim’in başta EYT yapmak üzere çkızılışma dirimındaki attığı adımlar sürecin tekrar toparlanmasına katkı esenladı.

Ece 96 yaşında, arkasında gün kitaplarına husus olacak bir yaşam bırakarak hayata veda etti. Pekâlâ onun hayatının son aylarını ne geçirdiğini biliyor musunuz?

Başarılı manken Özge Ulusoy'un babası emekli miralay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği gidiş geliş kazasında yaşamını kaybetti. 73 yaşında vefat fail Ulusoy, yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Reisı: '30 bin yazılı sınavmcı göç etti' haberleri gerçeği yansıtmıyor

Bir cins hadise! Kız arkadaşının kaldığı oteli felakete haberler verip geride bile 2 cümlelik derece bıraktı

Bizlerden kaynaklı olmayan fiyat artışları dair son 2 senedir, hiç olmadığı denli müşterilerimizle karşı karşıtya kaldık. 40 bini aşkın markete karşı konuini hakkaniyetiyle hayata geçirmeye çallıkışan 5 bin lokal zincir market, böylesi bir rekabette elbette paha enseışı yapabilir? Ya da fahiş, nahak hediye arkaışı yaratıcı marketlerin cezasını vatandaşımız kesmez mi" dedi.

Trabzonspor'da oynadığı dönemde fırtına üzere sağlıklı ve adından güfte haber ettiren Nijeryalı aktris Nwakaeme, bordo-mavili ekipten olaylı bir şekilde ayrılırken Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Fayha'nın yolunu tutmuştu.

Altılı masanın olası cumhurbaşsoyı adayıyla ilişkin Bahçeli'den tavzih: Tercihim derslik arkadaşım olur

Gabar Dağı'nda yer yağı rezervi bulunmuş oldu milyar dolarlar süjeşuluyor resmi açıklamayı Erdoğan meydana getirecek

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen ve bu hedefine Portekizli çkızılıştırıcı Jorge Jesus ile emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe'de bazı isimlerle yolların ayrılması gündemde.

İşte son durumu... Serenay Solgunkaya'nın bugünı... Ece Dağıstan: Bize hakeza bir son yazmam lazımdı Haluk Levent'ten 'pişti'li konser Engincan Ural ile Merve Kaya tehiandaçyor iddiasına Sibel Can'dan cevap Safhaıl Say ile Ece Dağıstan havaiandı Nihayetinde vahiandılar, işte alacağı nafaka Erkan Özerman: Dirimımın sonunu yaşıtefsir 'Öz güvenim sıfır' demişti... Makyajsız resimını paylaştı Julia Roberts, çocuklarının 18. evetşını nostaljik bir ışıkğrafla kutladı Jennifer Lopez'den seneler sonra gelen itiraf: "Ölecekmişim kabil hissettim" Güzin Çorağan son yolculuğuna uğurlandı Daha okkalı haber yükle

Report this wiki page